Sådan virker det

DBA TopAnnoncer er en effektiv måde at skabe trafik til dit website. Du betaler den pris per klik, du selv har bestemt og kun, når brugerne klikker på dine TopAnnoncer. Der er ingen bindingsperiode og intet gebyr.

Med TopAnnoncer sætter du dine varer til salg sammen med nye og brugte varer på DBA. Når din TopAnnonce matcher en brugers søgeord, ligger den i toppen af søgeresultatet. Så er den nem at finde for kunder, der er interesseret i en vare som din.

Opret annonce nu!
Se mere

Du er hurtigt i gang

Det er nemt at oprette en TopAnnonce. I TopAnnoncens titel beskriver du dit produkt med relevante søgeord. Læg nogle gode billeder på, skriv varens pris og fastsæt en pris per klik og et budget for TopAnnoncen. 

Mål dine resultater – og juster TopAnnoncerne løbende

Du kan hele tiden følge med i hvor mange, der klikker på dine TopAnnoncer. Har du brug for det, kan du tilføje flere søgeord, som er relevante for dit produkt eller ændre dit budget. Ændringerne er typisk aktive på DBA inden for to minutter.

Opret dine TopAnnoncer nu

Sådan får du endnu bedre effekt af din TopAnnonce

Prisen per klik, CPC (Cost Per Click), bestemmer sammen med din TopAnnonces kvalitet, CTR (Click Trough Rate), hvilken placering TopAnnoncen får på DBA.

Minimumsprisen for et klik på TopAnnoncen er 20 øre, men du kan vælge at forhøje din CPC for at opnå en bedre placering.

TopAnnoncens kvalitet er et udtryk for, hvor relevant den er for brugerne. Din CTR stiger, jo flere gange brugerne klikker på TopAnnoncen i forhold til antal visninger. 

Du kan altså forbedre din TopAnnonces placering på to måder: Ved at forhøje CPC og ved at forbedre dine søgeord og dermed øge din CTR – de to dele vægter lige højt.

Opret dig som bruger

Kom i gang nu